HR Young Professionals

Wil jouw organisatie talentvolle jonge HR Businesspartners aantrekken en ontwikkelen? Dan biedt het incompany programma voor HR Young Professionals een effectieve en kostenbesparende oplossing. Kenmerkend voor dit programma is dat de ontwikkeling van jong talent én het inbedden hiervan binnen de werkomgeving, optimaal op elkaar zijn afgestemd. Het HR Ontwikkelhuis is verantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van de HR Young Professional. Zo ervaar je op de werkvloer een HR Young Professional die groeit in waarde en impact.

.

De voordelen van het HR Young Professional Programma

Krachtige, unieke kwaliteiten van jong toptalent aan boord brengen

De HR Young Professionals zijn jong en ambitieus. Ze brengen de meest recente HR-kennis, een frisse blik en prikkelend ondernemerschap met zich mee. Het zijn persoonlijkheden die durven en doen. Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken.

Geen omkijken naar begeleiding

Het HR Ontwikkelhuis is verantwoordelijk voor de gehele begeleiding. Van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke begeleiding: ervaren senior HR Businesspartners en professioneel opgeleide trainers zorgen voor optimale groei.

Hoge productiviteit en snel resultaat

Het programma zorgt ervoor dat snelheid van handelen, oplossingsgerichtheid en effectiviteit van de HR Young Professional snel toenemen. Dit bereiken we doordat de HR Young Professional zich ontwikkelt binnen de werkcontext in combinatie met intensieve begeleiding en een op maat gemaakt ontwikkeltraject.

Opbouw HR Young Professional Programma

Het succesvolle ontwikkeltraject voor HR Young Professionals bestaat uit een 4-tal modules: Werving & Selectie, Detachering, Opleiding en Opdrachtbegeleiding. Deze modules kan je ook los van elkaar inzetten voor een traject op maat.

Kies je voor het totaalpakket dan biedt dit extra voordelen:

  • Minder recruitmentinspanning en kostenbesparend
  • Kwaliteitsgarantie
  • De voordelen van een proeftijd

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!