Op 13 oktober 2017 gepubliceerd door Sonja Bakker

Met trots stellen wij onze nieuwe collega voor!

Kirsten De Bevere

Met enthousiasme, open houding en mijn positieve instelling coach en train ik vanuit mijn hart HR-professionals. Als ervaren HR Businesspartner weet ik het belang van vakmanschap en de competenties die nodig zijn om van toegevoegde waarde te zijn in de business, als gelijkwaardig gesprekspartner.

Voor mij is ontwikkelen, samen creëren, een bijdrage leveren en met plezier werken belangrijk. Ik sta ervoor dat anderen in hun kracht staan en krachtig kunnen acteren, van elkaar leren en kunnen groeien. Ik zorg voor een vertrouwelijke bedding, een cultuur waar iedereen er mag zijn. Ieder vanuit zichzelf zoals hij/zij is. Ik maak makkelijk verbinding door mijn toegankelijkheid en open houding en daarbij kan ik goed afstemmen op een ander. Met als doel de potentie van de ander ten volle te benutten.

Ik vind het verrijkend om met mijn collega’s van HR Ontwikkelhuis samen te werken. Met mooie effectieve trainingsmaterialen en de kwaliteit van de trainers leveren we trainingsprogramma’s met impact. Ik ben dan ook heel blij dat ik hieraan mijn bijdrage kan leveren.