Certificeringsprogramma Team Transitie Methode

Succesvolle teams maken succesvolle organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder team en individu in het bezit is van meerdere talenten. Wij streven ernaar dat het team gezamenlijke- en individuele talenten herkennen. Als de handen in één worden geslagen tijdens de Team Transitie Methode, is een goed functionerend team waar alle talenten worden benut een realistisch toekomstbeeld.

Het HR Ontwikkelhuis biedt een certificeringsprogramma aan om jou op te leiden tot facilitator van de Team Transitie Methode. Je wordt opgeleid door een ervaren trainer die je leert hoe je een transitie faciliteert en diepgang brengt in de dialoog. Je leert de achtergrond, het kader en tal van ervaringsgerichte werkvormen uit de methode.

Wat levert deelname op

Als Team Transitie Facilitator kan jij hulp bieden om volwassen en professionele teams te bouwen waarin men écht zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en goed samenwerkt. Waarbij iedereen er op gebrand is om het beste uit nieuwe situaties te halen. Door de principes van systemische teamdynamica je eigen te maken ben je in staat om het maximale uit teams en organisaties te halen.

Doelgroep

Het certificeringsprogramma is geschikt voor:

  • (freelance) trainers
  • team coaches
  • agile/lean coaches
  • HR Businesspartners

Doorlooptijd, data, kosten en locatie

Het certificeringsprogramma start in juni, data: 9 juni, 10 juni en 10 september 2021.

De kosten bedragen voor het gehele programma 4.950,00 euro inclusief arrangementskosten en exclusief BTW.
In de prijs is het opleidingsmateriaal inbegrepen.

Het HR Ontwikkelhuis werkt alleen met trainers die de rol binnen als leider als geen ander verstaan. Zij zijn in staat om vakmanschap, leiderschap en inzet van hun eigen authentieke persoonlijkheidsprofiel als instrument te kunnen inzetten in de ontmoeting met deelnemers.

Interesse in deze training? Neem dan contact op met 088 101 2600 of info@hrontwikkelhuis.nl.