Op 9 maart 2020 gepubliceerd door Sonja Bakker

Change the future

Boon Ontwikkeling en het Ontwikkelhuis gaan samen verder. Vanaf 1 januari is Fleuranne Boon samen met Sonja Bakker mede aandeelhouder van het HR en Leiderschap Ontwikkelhuis.

Iets veranderen betekent een transitie van iets ouds naar iets nieuws. Dat gaat niet alleen over verdeling van portefeuilles en nieuwe vormen van samenwerking zoeken. Transitie betekent afscheid nemen van ‘oude’ manieren van werken en het durven vormgeven van een nieuwe toekomst waarbij er nieuwe producten en dienstverlening ontstaan om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In een tijdperk waar HR Professionals én (formele en informele) Leiders meer en meer de drijvende kracht zullen zijn van het kunnen inspelen op alle veranderingen in de markt. HR Professionals en Leiders die oog blijven houden voor mens en medewerker zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. In een omgeving waar iedere keer andere competenties en kwaliteiten worden gevraagd. Waar functies en rollen veranderen. Wendbaar zijn en blijven. Dat geldt ook voor ons. Ben je nieuwsgierig naar hoe wij waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie? Neem gerust contact op! 088-1012600