Uit onderzoek blijkt dat 80% van de managers het geven van feedback voor zich uit schuift. Men weet wel dat het op de lange termijn beter is om iemand feedback te geven, maar toch doen we dat minder vaak dan we eigenlijk zouden willen.

Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Als we elkaar niet helpen om op tijd ons gedrag bij te sturen, vergroot dit de kans op inefficiëntie, conflicten of zelfs gedwongen vertrek. Volgens onderzoek van Google uit 2012 blijkt dat de belangrijkste voorspeller van de prestaties van een team de gedeelde normen en waarden zijn. Niet de competenties van de individuele teamleden, maar juist de manier waarop zij met elkaar omgaan en de onuitgesproken gedragsnormen binnen het team blijken erg bepalend. Het creëren van een open aanspreekcultuur waar actief wordt gewerkt aan een psychologisch veilige sfeer is hierbij cruciaal. In deze training leer je op een creatieve manier met en van elkaar om de eerste stappen in deze richting te zetten. Vanuit ervaringsgericht leren krijg je meer inzicht in jouw belemmerende overtuigingen en die van de ander en ben je instaat deze om te buigen. Feedback geven en ontvangen wordt effectief, leerzaam en leuk!

Doorlooptijd en locatie

Deze training heeft een omvang van twee dagdelen en kan zowel gegeven worden op de eigen locatie als in onze prachtige inspiratieruimte in Doorn.

Doelgroep

Professionals op basis van open inschrijving. Training kan ook in teamverband worden gegeven (zowel voor professionele team, agile teams, zelfsturende teams).

Interesse in deze training?

Neem gerust contact op via 088 101 2600 of via onderstaand contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bijlage

    Uw bericht