HR Vernieuwers

Ben je op zoek naar HR-toptalent? Omdat zij met hun vernieuwende HR-strategie echt bijdragen aan je organisatiedoelstellingen? Die met visie op werkgeverschap en de organisatie opereren? Die durven en doen?

De HR Vernieuwers van het HR Ontwikkelhuis hebben de kwaliteiten om verschil te maken binnen uw organisatie!
Het HR Vernieuwers programma biedt een effectieve en kostenbesparende oplossing. Kenmerkend voor dit programma is dat de ontwikkeling van jong talent én het inbedden hiervan binnen de werkomgeving, optimaal op elkaar zijn afgestemd. Het HR Ontwikkelhuis is verantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van de HR Vernieuwer. Zo ervaar je op de werkvloer een HR Vernieuwer die groeit in waarde en impact.

.

Wat is een HR Vernieuwer?

Een HR-toptalent die vanaf dag 1 impact in je organisatie maakt. De HR Vernieuwer redeneert vanuit de unieke bedrijfsdoelstellingen en weet dit in een heldere HR-strategie te vertalen. Van data-gedreven HR en strategische personeelsplanning deinzen onze HR- toptalenten niet terug. Een gelijkwaardige en stevige gesprekspartner op MT-niveau met een vernieuwend kijkkader en lef om dit in te brengen.

De voordelen van het HR Vernieuwers Programma

Krachtige, unieke kwaliteiten van jong toptalent aan boord brengen

De HR Vernieuwers zijn jong en ambitieus. Ze brengen de meest recente HR-kennis, een frisse blik en prikkelend ondernemerschap met zich mee. Het zijn persoonlijkheden die durven en doen. Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken.

Geen omkijken naar begeleiding

Het HR Ontwikkelhuis is verantwoordelijk voor de gehele begeleiding. Van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke begeleiding: ervaren senior HR Businesspartners en professioneel opgeleide trainers zorgen voor optimale groei.

Hoge productiviteit en snel resultaat

Het programma zorgt ervoor dat snelheid van handelen, oplossingsgerichtheid en effectiviteit van de Vernieuwer snel toenemen. Dit bereiken we doordat de HR Vernieuwer zich ontwikkelt binnen de werkcontext in combinatie met intensieve begeleiding en een op maat gemaakt ontwikkeltraject.

Waarom het HR Vernieuwers programma?

Het HR Vernieuwers programma is de kans om HR-toptalent op strategische HR-functies te verbinden met minimale risico’s en tijdsinvestering. Het HR Ontwikkelhuis is verantwoordelijk voor het gehele traject van werving tot en met begeleiding en ontwikkeling:

 • Werving HR-toptalent;
 • Verlengde proeftijd via een detacheringsconstructie van7 maanden;
 • Mogelijke overname na 7 maanden;
 • 24-uurs begeleiding door een senior HR Businesspartner van het HR Ontwikkelhuis;
 • Intensief trainings- en opleidingsprogramma met jouworganisatie als uitgangspunt;
 • Coaching;
 • Mentorship externe ambassadeur;
 • De HR Vernieuwer heeft vanaf de eerste dag toegevoegde waarde en is voor langere tijd aan je organisatie verbonden. Het programma leidt tot een steile leercurve en een vliegende start op de werkvloer.

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!

  Lees hier het succesverhaal van Margje Knaapen bij Nationale Nederlanden

  Nog geen jaar geleden trad Margje Knaapen zonder enige ervaring in het vakgebied toe tot het HR-team van Nationale-Nederlanden. Inmiddels is ze volgens HR-manager Saskia van der Velden een volwaardige HR Businesspartner van onschatbare waarde en heeft ze het tot de halve finale van de nationale HR Talent of the Year-competitie weten te schoppen.

  Knaapen is een van de Vernieuwers die in anderhalf jaar door het HR Ontwikkelhuis is klaargestoomd voor de rol als HR Businesspartner. Na haar studie rechten werkte ze twee jaar als personal assistent voor een Tweede Kamerlid, maar ze merkte in de loop der tijd dat ze meer uitdaging zocht. ,,Toen  ben ik gaan bedenken wat ik nu echt wilde doen, en kwam er na gesprekken met mensen uit verschillende vakgebieden achter dat HR eigenlijk echt iets voor mij is.”

  Competenties

  Het HR Ontwikkelhuis is er voor deze talenten, die wel de competenties bezitten, maar niet zozeer inhoudelijk onderlegd zijn. ,,Dat hoeft ook niet”,  vindt Van der Velden. ,,Die inhoud leer je wel in de praktijk, maar je moet wel bepaalde karaktereigenschappen hebben om echt op het niveau van een HR Businesspartner te willen werken. Stevig in je schoenen staan en doorzettingsvermogen zijn daar voorbeelden van, maar ook zelfspot en kunnen relativeren zijn van belang. En je moet wel willen leren,  het niet erg vinden uitgedaagd te worden.”

  Precies de visie van het HR Ontwikkelhuis, die tijdens het HR Vernieuwers Programma de kandidaten niet alleen inhoudelijk het vak bijbrengt, maar hen ook middels trainingen, workshops en coaching laat zien hoe je jezelf als persoon, als instrument, kan inzetten. Knaapen: ,,Als je een manager die al 25 jaar voor Nationale-Nederlanden werkt wil vertellen hoe jij tegen zijn werk aankijkt en dat er misschien dingen moeten veranderen, dan is dat lastig als je zoals ik eigenlijk nog maar net komt kijken. Het is belangrijk om te weten hoe je zo’n gesprek aan moet gaan. Op dat gebied heb ik heel veel aan de coaching van het HR Ontwikkelhuis gehad, in het bijzonder aan de gesprekken met eigenaresse Sonja Bakker.”

  Kiki van den Berg

  Lees hier de ervaring van Anne Holwerda bij het HR Ontwikkelhuis

  Om als HR-professional van toegevoegde waarde te kunnen zijn, vind ik het van belang dat je weet voor welke uitdagingen een organisatie staat. Dit doe ik door niet alleen de medewerker, maar ook de business, de concurrentie en de achterliggende bedrijfsprocessen volledig te begrijpen. Tegelijkertijd weet ik snel de connectie te maken met mijn gesprekspartner door het stellen van de juiste vragen en door mijn rustige, maar tegelijkertijd daadkrachtige houding. Dit samen zorgt ervoor dat ik vanuit organisatieperspectief de vertaalslag naar HR maak en impact kan maken op de business. Daarom kies ik voor het HR-vak! Het HR Ontwikkelhuis is voor mij een plek om te leren, een plek waar je jezelf kan zijn en een plek waar mensen samenkomen. dus ik zie ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

  Inmiddels is Anne gestart als HR Business Partner bij MSD Nederland!

  Kiki van den Berg

  Lees hier de ervaring van Marlinda Zijderveld bij het HR Ontwikkelhuis

  Als verandering het loslaten van oude manieren en methodes betekent, begint mijn hart sneller te kloppen. Verandering kan door samen in beweging te komen en hierbij wil ik met aandacht voor de business het beste uit anderen halen. Het HR-vak past bij mij omdat ik met enthousiasme resultaat wil neerzetten, altijd wil weten hoe het nu echt zit en anderen graag meeneem in een andere manier van kijken.

  Betrokkenheid en vertrouwen van het HR Ontwikkelhuis geven mij een stevige basis voor ontwikkeling. Ik geloof dat ambities gerealiseerd kunnen worden door te inspireren en kennis te delen binnen een netwerk. De uitdaging om mij verder te ontwikkelen tot volwaardig HR Business partner, wil ik daarom samen met jou aangaan!

  Kiki van den Berg