Op 24 april 2020 gepubliceerd door Sonja Bakker
Beste relatie,

De afgelopen periode is er, vanwege de uitbraak van COVID-19, veel fundamenteel veranderd. Wij volgen net als anderen de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Daarnaast bevinden we ons in de 1,5 meter economie waar we onze dienstverlening op hebben aangepast.

De huidige situatie vraagt aanpassingsvermogen van onze klanten, deelnemers, trainers en het projectbureau van het HR en Leiderschap Ontwikkelhuis. Wij denken graag met je mee en komen met passende oplossingen binnen de richtlijnen van de overheid. Dit doen wij graag! Dit betekent wel dat alle trainingen en incompany trajecten die reeds ingepland waren én zijn, ook dit jaar uitgevoerd dienen te worden. Wij denken graag mee hoe wij daar optimaal invulling aan kunnen geven, binnen de maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Sessies vinden eventueel online plaats of in kleine groepen wanneer dit weer mogelijk is. Uiteraard met de kwaliteit van dienstverlening zoals je dat van ons gewend bent.

Bij onze trainingen op basis van open inschrijving zijn veel trainingsdata reeds naar een later tijdstip uitgesteld, ervan uitgaande dat na 19 mei samenkomsten (zonder vergunning) weer toegestaan zijn.

Voor onze coaching trajecten geldt dat deze momenteel online plaatsvinden. Op verzoek kunnen deze sessies ook, met inachtneming van de maatregelen, fysiek plaatsvinden.

Flexibele (tijdelijke) wijzigingsvoorwaarden

Door deze maatregelen hebben wij onze wijzigingsvoorwaarden tijdelijk aangepast:

  • Kosteloos omboeken naar een nieuwe datum later dit jaar.
  • Kosteloze omzetting naar bijv. online sessies, blended learning, kleinere groepen, andere locatie, etc.
  • Mocht je willen annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden zoals in de opdrachtovereenkomst is overeengekomen.

Wij blijven ons inzetten voor duurzame ontwikkeling, voor het creëren van leiderschap met impact en het leren in tijden van transitie, voor teamontwikkeling en het succesvoller maken van organisaties!
Mocht je daarin vraagstukken hebben waar wij in mee kunnen denken, horen we graag van je. Laten we deze tijd ook gebruiken om nog meer (weliswaar virtueel) te verbinden met elkaar en te laten zien waar het echt om draait.

Langs deze weg wensen we tenslotte iedereen gezondheid en veel kracht voor de komende periode.
Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Namens het hele team van het HR en Leiderschap Ontwikkelhuis B.V.
Fleuranne Boon en Sonja Bakker