Op 5 juni 2018 gepubliceerd door Sonja Bakker

Met trots stellen wij onze nieuwe collega voor!

Anne Holwerda

Anne neemt deel aan het Young Professional Programma en is op korte termijn beschikbaar!

Zij stelt zich voor:
Ik kies voor het HR-vak omdat ik bij mijn vorige commerciële werkervaring heb gemerkt hoe interessant en leuk ik het vind om meerwaarde te creëren door daadwerkelijk te luisteren en niet alleen de mens, maar ook de business en de achterliggende bedrijfsprocessen te begrijpen. Hierdoor heb ik snel door waar de uitdagingen liggen en weet ik beiden met elkaar en de organisatiedoelstellingen te verbinden. Vandaar dat een carrière binnen Human Resources mij op het lijf is geschreven en ik met veel enthousiasme de uitdaging aanga om mijzelf samen met het HR Ontwikkelhuis te ontwikkelen tot een volwaardig HR Business Partner. Het HR ontwikkelhuis is voor mij een plek om te leren, een plek waar je jezelf kan zijn en een plek waar mensen samenkomen, dus ik zie ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

anne@hrontwikkelhuis.nl

06 54781694