Ontwikkelspellen en -tools

Het HR Ontwikkelhuis ontwikkelt in samenwerking met Fleuranne Boon spellen en tools die helpen om op een andere en nieuwe manier naar jezelf en teams te kijken. Ideaal voor HR Businesspartners die ontwikkeltrajecten faciliteren en begeleiden.

Leer je teamleden en je team op een nieuwe manier kennen om nog beter samen te functioneren

Dit uitdagende bordspel helpt teams om zich bewust te worden van hun gezamenlijke impact wanneer ze hun krachten en talenten bundelen. Het spel daagt de teamleden uit actief inzicht te krijgen in de unieke talenten en schaduwtalenten van teamleden. Met dit in het achterhoofd kan er vervolgens gereflecteerd worden op het functioneren als team als geheel.

Ervaar hoe het is om op verschillende manieren een probleem te benaderen

Dit bordspel nodigt de deelnemers uit om actief vanuit verschillende perspectieven over een probleem na te denken. De basis vormen twee casussen die 2 deelnemers rondom hun eigen ontwikkeling inbrengen. In groepsverband wordt er gekeken hoe de casushouder met dit probleem kan omgaan. Het resultaat van het spel is om te ervaren hoe het is om op andere wijze te kijken en na te denken over een probleem.

Wil je meer weten over het inzetten van deze spellen binnen een team of groep?

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!