Wil jij als HR Businesspartner de volgende stap in je ontwikkeling maken?

Persoonlijk Leiderschap voor HR

Open inschrijving. Leer vanuit persoonlijke kracht te werken om je impact als HR Businesspartner te vergroten.

Opleiding HR-Businesspartner

Gebruik de ervaring en kracht van een senior HR Businesspartner en gelijkgestemde vakgenoten voor je eigen ontwikkeling.

Creëer een aanspreekcultuur

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de managers het geven van feedback voor zich uit schuift. Men weet wel dat het op de lange termijn beter is om iemand feedback te geven, maar toch doen we dat minder vaak dan we eigenlijk zouden willen.

 

Presenteren met Impact

Het belang van strategisch HR wordt binnen steeds meer organisaties erkend. HR Businesspartners mogen meer en meer meedenken met de koers van de organisatie. Voor de ongeoefende HR Businesspartner is het echter niet altijd gemakkelijk om de eigen ideeën en standpunten effectief over te brengen.

– online – Masterclass People Analytics

 

In deze masterclass neemt Nathalie van Hooff je mee in people analytics en geeft je kennis, vaardigheden en inzichten waarmee je met people analytics waarde realiseert voor je organisatie

– online – Masterclass Strategische personeelsplanning

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp SPP, dan is dit je kans om een stap te maken binnen jouw organisatie. SPP helpt bij het maken van een concrete vertaling van organisatiedoelen naar de gevolgen voor het personeel en bij het inspelen op de externe ontwikkelingen.

– online – Masterclass Verandermanagement

Wendy Tasseron verzorgt de masterclass Verandermanagement. Heeft jouw bedrijf de optimale inrichting om haar doelen te behalen en heb je behoefte aan praktische handvatten om organisatieprocessen te optimaliseren?  Met het 8-stappen model van organisatie-inrichting geven we jou tijdens de masterclass dit handvat.

– online – Masterclass Reorganisaties

 

Björn Ribbers, deskundige op het gebied van reorganisaties en samenwerkingspartner bij het HR Ontwikkelhuis, geeft je tijdens deze masterclass een up-to-date implementatieaanpak voor reorganisaties. Waarmee je je eigen reorganisatieaanpak en kennis versterkt.

– online – Masterclass Talentmanagement & werkgeluk

In deze masterclass neemt Hanneke van Marle je mee in de aspecten die vanuit de medewerker van belang zijn én de knoppen waaraan je als organisatie kan draaien om het werkgeluk te vergroten.

– online – Masterclass Paradox Navigator

Sonja Bakker neemt je in deze masterclass mee in de rol van Paradox Navigator en geeft je handvaten om te navigeren tussen de verschillende HR competenties.

Referenties Opleiding & Coaching

Lees hier de ervaringen van onze klanten.