Masterclass Talentmanagement & werkgeluk
Expert: Hanneke van Marle

Jouw rol pakken als HR Businesspartner in een veranderende omgeving vraagt om expertise van de beste experts.
Daarom organiseert het HR Ontwikkelhuis een leergang waarin professionals werken aan hun HR vakmanschap.
Je kunt de hele leergang volgen waarin je een jaar werkt in een leergroep of je separaat inschrijven voor de masterclasses. Voor meer informatie over de volledige leergang klik hier.

Hanneke van Marle verzorgt de masterclass Talentmanagement & werkgeluk.

Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress dan hun minder gelukkig collega’s. Gelukkig werken draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten als gevolg. Dat is uit meerdere onderzoeken gebleken.

Werken aan werkgeluk komt voort uit de positieve psychologie. Waar van oudsher psychologie vooral gericht was op het ontdekken en genezen van psychische problemen als depressie, burn-out, etc., hebben Martin Seligman en Mihaly Csikszentmihalyi (bekend van het begrip ‘flow) de positieve kanten van de menselijk emoties bestudeerd, onder anderen gevoelens van geluk.

Wat maakt mensen gelukkig in hun werk en hoe vergroot je werkgeluk, zowel als medewerker als als organisatie? Wat is de rol van de medewerker zelf, HR, leidinggevende en directie? Hanneke van Marle neemt je in deze masterclass mee in de aspecten die vanuit de medewerker van belang zijn én de knoppen waaraan je als organisatie kan draaien om het werkgeluk te vergroten.

De masterclass is een interactieve, praktische ochtend vol oefeningen, filmpjes en discussie. Na afloop heb je voldoende achtergrond informatie en ideeën om met werkgeluk aan de slag te gaan.

Even voorstellen… Hanneke Van Marle.                                     

Ik ben Hanneke van Marle en ben als trainer, coach en programmamanager verbonden aan het HR Ontwikkelhuis. Door middel van training en coaching draag ik graag bij aan het geluk van mensen en daarmee het succes van een organisatie, want ‘happy people make better business’. Verbinding is daarbij het sleutelwoord. Verbinding met jezelf, je team, je organisatie.

Ik combineer een luisterend oor met een analytische blik. Ik communiceer helder en ik gebruik een prettige combinatie van zachtheid en kracht. Ik ben praktisch ingesteld, maar ga ook graag de diepte in. Daar zoek ik naar patronen, waarden, drijfveren en behoeften. Dat is vaak een spannend proces, maar vanuit die diepte komen inzichten die tot verbinding leiden.

Na een carrière als HR business partner, leiderschap ontwikkelcoach, internationaal talent manager en leidinggevende voel ik me bevoorrecht in de vertrouwde, veilige omgeving van het HR Ontwikkelhuis een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van zelfbewuste, krachtige HR business partners.

Investering Masterclass:

€ 300,- exclusief BTW

Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie op 088 1012600 of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.