Wil jij krachtiger zijn als HR Professional? Dan is deze training wellicht interessant voor jou! Het HR Ontwikkelhuis biedt een unieke training waar je intensief werkt aan het vergroten van jouw persoonlijke kracht en impact als HR professional. Als je je vakmanschap, zelfvertrouwen en zelfkennis wilt laten groeien en tevens je persoonlijk leiderschap wilt verstevigen dan is deze training zeker van toegevoegde waarde voor jou.

Wat levert deelname op?

  • Na de training kun je meer stijlflexibiliteit laten zien waardoor je adviesvaardigheden toenemen.
  • Je krijg inzicht in je stakeholdersveld en weet deze op de juiste manier te beïnvloeden.
  • Je kunt meer bijdrage aan de ontwikkeling van anderen én aan de ontwikkeling van de organisatie.
  • Je hebt meer inzicht in je eigen gedragspatronen en je kunt belemmerende overtuigingen van jezelf en anderen ombuigen.
  • Je wordt zelfverzekerder en durft meer vertrouwen uit te stralen.
  • Je hebt een ontwikkelplan voor de komende jaren waardoor je je effectiviteit als HR Professional in (werk) situaties kunt vergroten.
  • Het opgebouwde HR netwerk met vakgenoten zorgt voor een constante leerervaring.

Voorafgaand aan de training vindt er een persoonlijk intakegesprek plaats waarbij reflecterende vragen gesteld worden zodat je je doelen goed scherp hebt. Gedurende de dagen wordt er gewerkt met een variatie aan werkvormen zoals ook creatieve en intuïtieve vormen. Denk hierbij aan levensloop, systemisch werken, mindfullness, kernkwaliteiten en transactionele analyse. Op dag 4 geeft actrice en coach Izaira Kersten een workshop Presenteren. Deze actieve workshop zorgt ervoor dat iedereen met meer plezier voor een groep staat en zijn of haar persoonlijke verhaal geloofwaardig kan vertellen. Er wordt gebruik gemaakt van diverse werkvormen die een positieve en ondersteunende sfeer creëren, zodat iedereen bewust wordt van zijn of haar persoonlijke, krachtige manier van presenteren. Je sluit de training af met een ontwikkelplan.

Inhoud van het programma

Intakegesprek

Dag 1:  Ik als HR-professional

Dag 2:  Ik en de ander

Dag 3:  Ik en de organisatie

Dag 4:  Op verhaal komen

Afsluitend coachgesprek

Doelgroep

HR Professionals met een adviserende rol die al enkele jaren werkervaring op het gebied van HR hebben.

Studiebelasting

De opleiding omvat vier werkdagen. We verwachten dat je je huiswerkopdrachten maakt ter voorbereiding op de opleidingsdagen. Dit neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Doorlooptijd, data, kosten en locatie:

De eerst volgende training start in april, data: 14 september, 14 oktober, 17 november en 15 december 2021.

De kosten bedragen voor het gehele programma 3.275,00 euro inclusief arrangementskosten en exclusief BTW.
In de prijs is het opleidingsmateriaal inbegrepen.

De trainingen zullen plaatsvinden op een locatie in het midden van het land.

Het HR Ontwikkelhuis werkt alleen met trainers die de rol binnen HR als geen ander verstaan. Zij zijn in staat om vakmanschap, leiderschap en inzet van hun eigen authentieke persoonlijkheidsprofiel als instrument te kunnen inzetten in de ontmoeting met deelnemers.

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!