Onze missie

Waardevol zijn en blijven, dát is voor HR-professionals en -teams de uitdaging. De rol van partner in business innemen, is daarvoor essentieel. Je legt continu verbinding tussen de organisatie en HR, nu en met de blik op de toekomst. Krachtige HR Businesspartners gebruiken daarbij hun expertise, talenten en persoonlijk leiderschap. Zo maken zij het verschil. Zo hebben zij impact. Zo hebben zij waarde.

Vanuit onze visie en ervaring helpen wij talentvolle HR Businesspartners en HR-teams zich te ontwikkelen tot succesvolle partners in business. Het HR Ontwikkelhuis biedt hierin impactvolle ontwikkelprogramma’s. ‘Inspirerend’, ‘krachtig’, ‘expertise’ en ‘gericht op ervaringsgericht leren’ zijn veelgenoemde reacties.

Samen in beweging

Samen in beweging vormt de kern binnen het HR Ontwikkelhuis. Dat is wie wij zijn en hoe wij willen dat onze klanten ons zien. Wij doen binnen onze organisatie wat wij buiten beloven. Hier zijn wij te allen tijde op aanspreekbaar! Dit vertaalt zich in de onderstaande waarden.

  • Samenwerken. Wij werken samen op basis van een wederkerige relatie waar vertrouwen centraal staat
  • Doen en Leren. Wij doen door te leren en leren door te doen
  • Vernieuwend. Wij bewegen ons uit de comfortzone en zijn inspirerend voor anderen
  • Onderscheidend. Wij bieden toegevoegde waarde aan onze klanten door middel van de opdrachten die wij vervullen

Wij zijn

Het HR Ontwikkelhuis is een zelfstandige en moderne organisatie die landelijk opereert. Wij bieden HR Professionals een (tijdelijke) plek waarin zij zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen en waar zij als business partner het verschil gaan maken bij onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat er, naast professionele aandacht en prestaties, ruimte is voor plezier en vertrouwen in elkaar. Iedereen is even belangrijk, iedereen wordt gelijk behandeld en intensief betrokken bij onze organisatie. Wij geloven in talenten die gewoon doen! Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken bij het HR Ontwikkelhuis en onze opdrachtgevers als onderscheidende HR Businesspartner.

Netwerk

Het HR Ontwikkelhuis gelooft in werken binnen een netwerk. Omdat samen meer dan 1 is. En omdat dit een win/win situatie voor alle betrokkenen oplevert. Samen met onze ambassadeurs vormen wij het HR Ontwikkelhuis. Met ruime ervaring en expertise op het gebied van HR, leiderschapsontwikkeling, verandertrajecten en het begeleiden en ontwikkelen van individuen en teams. Wij hebben een sterk geloof in de potentie en oorspronkelijke kracht van het individu. Dit laten wij optimaal tot uiting komen onder eerlijke en daadkrachtige begeleiding. Onze visie, kennis en ervaring hebben wij nu samengebracht in het HR Ontwikkelhuis met als resultaat unieke ontwikkel- en groeitrajecten voor HR Businesspartners. Bekijk al onze ambassadeurs »