Sonja Bakker

Verfrissend, verbindend en faciliterend, dat kenmerkt mij. Ik weet uit ervaring dat wanneer mensen met elkaar verbinden, zij in staat zijn om te leren van elkaar. Ontwikkelde mijn visie op HR en leiderschap door samen te werken met leiders en HR professionals. Door te kijken en te luisteren. Door HR Businesspartners te coachen en te trainen. Door opleidingen en literatuur. Door persoonlijke ervaring in de rol van leider en HR Businesspartner. Door vallen en opstaan.

Mijn kracht is het maken van contact door af te stemmen op de ander en de organisatie. Het creëren en aanbieden van een nieuw perspectief dat ondersteunend is aan het leerproces en de strategische doelen. Door tot de kern te komen, zonder oordeel en altijd vanuit respect. Door energie, balans en vertrouwen als belangrijke ankers te gebruiken

Ik ben dankbaar dat ik met fijne mensen mag werken vanuit het HR Ontwikkelhuis en dat ik met collega’s een bijdrage mag leveren aan de HR Businesspartners van de toekomst. Dit levert toegevoegde waarde voor iedereen.

sonja@hrontwikkelhuis.nl
06-12630363

Kiki van den Berg

Jetty de Hoop

Enthousiast, inspirerend, scherp, betrokken, open en met een vleug humor zijn woorden die bij mij passen. Tot in mijn diepste vezels ben ik dol op mensen en gegrepen door bij te dragen aan ‘beter worden.’ Vroeger in mijn vak als fysiotherapeut, daarna jaren als leidinggevende nu in mijn vak als trainer, coach & moeder van 3 jong volwassenen.

Ik weet met passie en enthousiasme de ander aan te zetten tot leren en ontwikkelen. Heb een rotsvast vertrouwen in de kracht van individuen om richting te geven aan je eigen verhaal en dat je daarmee leiding kan geven aan jezelf. Jezelf kennen en leiden (persoonlijk leiderschap) is wat mij betreft de basis van werken & samenwerken. Mijn vuur gaat branden als ik een bijdrage lever aan leiderschapsontwikkeling van individuen en teams binnen organisaties om waardevol te zijn nu en in de toekomst en zo het verschil te maken. Ik reis graag een tijdje mee met deelnemers en gebruik de kracht van de groep om samen te ontwikkelen en te doen. Verbinden, afkijken, meerdere perspectieven, schuren leidt tot leren en verbeteren met en van elkaar.

Leren door doen, vallen en opstaan is waar ik in geloof en leef ik graag voor. Daarom ben ik zelf ook graag bezig met opleiding en ontwikkeling (Phoenix Opleidingen, Deep Democracy, Corporate Antropologie), kijk ik graag af en lees graag verhalen.

Het aangaan van het partnerschap met het Ontwikkelhuis voelt voor mij als thuiskomen. Daar waar ontwikkeling met hoofd & hart centraal staat, daar waar we in verbinding impact willen maken, daar waar de grenzen van comfort vervagen is een thuis met een voedende en veilige omgeving belangrijk. Een plek waar je mag stil staan, mag delen wat je leuk én lastig vindt, mag zijn wie je bent, spiegels hangen, mag twijfelen, mag uitproberen ….

Ik heet je graag welkom in ons Ontwikkelhuis.

LEREN & ONTWIKKELEN – SAMEN VERHALEN MAKEN – IEDERE DAG WEER

jetty@hrontwikkelhuis.nl
06-54264134

 Hanneke van Marle

Ik ben Hanneke van Marle en ben als samenwerkingspartner, coach en trainer graag verbonden aan het HR Ontwikkelhuis. Door middel van training en coaching draag ik graag bij aan het geluk van mensen en daarmee het succes van een organisatie, want ‘happy people make better business’. Verbinding is daarbij het sleutelwoord. Verbinding met jezelf, je team, je organisatie.

Ik combineer een luisterend oor met een analytische blik. Ik communiceer helder en ik gebruik een prettige combinatie van zachtheid en kracht. Ik ben praktisch ingesteld, maar ga ook graag de diepte in. Daar zoek ik naar patronen, waarden, drijfveren en behoeften. Dat is vaak een spannend proces, maar vanuit die diepte komen inzichten die tot verbinding leiden.

Na een carrière als HR business partner, leiderschap ontwikkelcoach, internationaal talent manager en leidinggevende voel ik me bevoorrecht in de vertrouwde, veilige omgeving van het HR Ontwikkelhuis een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van zelfbewuste, krachtige HR business partners.

hanneke@hrontwikkelhuis.nl
06-15859866

Annelies Schrijver

Ik ben Annelies Schrijver een ervaren procesbegeleider van ontwikkeling. Ik krijg energie van het begeleiden van professionals naar authentiek leiderschap, door binnenkant en buitenkant met elkaar in overeenstemming te brengen. Wat motiveert iemand in essentie en hoe breng je dat tot uiting in contact met de ander en de organisatie waarvoor je werkt? Daarvoor heb je inzicht in jezelf nodig.

Ik ben nieuwsgierig, luister met aandacht en geef ruimte. Ik benoem wat ik zie en ervaar en laat de professional naar zichzelf kijken. Op een motiverende en indien nodig confronterende manier met respect voor de professional. Met als resultaat krachtige nieuwe inzichten, die tot beweging leiden.

Ik ken de reis naar binnen door veranderingen in mijn leven en uit nieuwsgierigheid naar ‘wie ik ben’. Daarmee ben ik een vertrouwd gesprekspartner: de basis om een nieuwsgierige en onderzoekende houding te ontlokken bij professionals.

Binnenkant en buitenkant verbinden is een rode draad in mijn loopbaan. Als communicatieadviseur, internal branding, in het verbinden van medewerkerwaarden aan de organisatiewaarden. Later als trainer, coach en projectleider bij een HR adviesbureau begeleidde ik professionals bij persoonlijke transities als ook organisaties bij ontwikkelvraagstukken en mobiliteitsvraagstukken tijdens reorganisaties. Ik heb veel organisaties van binnen mogen zien in de zakelijke dienstverlening, onderwijs, zorg en overheid. Mijn ervaring heb ik ook opgedaan in de rol van dochter, zus, vriendin, vrouw en moeder.

Ik ben als partner verbonden aan het HR ontwikkelhuis. Voor mij is het HR Ontwikkelhuis een plek waar ik mijzelf durf te laten zien en waar ik mag samenwerken met andere professionals vanuit dezelfde passie voor ontwikkeling. Een mooie basis voor inspiratie en groei! Ieder werkt vanuit zijn expertise om de krachten te bundelen en waardevolle ontwikkeltrajecten neer te zetten. Ik nodig je graag uit bij ons HR ontwikkelhuis.

annelies@hrontwikkelhuis.nl
06 22 93 96 79

Annelies Schrijver

Mieke Haarman

Ik ben trots om deel uit te maken van het HR Ontwikkelhuis! Een unieke plek waarin mijn ervaring in HR en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling samenkomt. De wereld van HR verandert in hoog tempo en dit vraagt andere kwaliteiten van de HR Professional van de toekomst. Een boeiend thema waar ik me als consultant en trainer mee bezig mag houden. Ik krijg energie wanneer mensen zien dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Door te investeren in henzelf en de ander. Ik ben nieuwsgierig naar wat hen beweegt en op welke manier unieke talenten tot recht komen.

Met veel enthousiasme grijp ik elke uitdaging aan, altijd vanuit vertrouwen en klantgerichtheid.

mieke@hrontwikkelhuis.nl
06-22168135

Kiki van den Berg

Sanne de Jong-Delfgou

Mensen maken het verschil in je organisatie. Het klinkt zo logisch, maar hoe zorg je er dan voor dat deze mensen hun potentieel zo goed mogelijk benutten en echt van waarde zijn? Zeker in een snel veranderende omgeving zoals vandaag de dag.

Het HR Ontwikkelhuis is voor mij een plek waar wij vanuit de HR kant bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties om toekomstbestendig en van waarde te zijn. Dit vanuit het geloof dat mensen meer kunnen dan ze zelf soms denken en zet graag mijn persoonlijke kracht en enthousiasme in om dit naar boven te krijgen.

Vanuit mijn leidinggevende ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als HR business partner echt je rol te pakken in verandertrajecten om er zo voor te zorgen dat er gekozen wordt voor duurzame oplossingen.

Met lef en een open blik inspireer ik de ander om in de spiegel te kijken, en zo met vertrouwen zichzelf te ontwikkelen en vanuit persoonlijk leiderschap het verschil te maken.

sanne@hrontwikkelhuis.nl

06-10973296

Kiki van den Berg

 Mariska van Bokhorst

Gedreven, loyaal en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn achtergrond is divers: leidinggevende in de reisbranche, salesplanner en accountmanager werving & selectie. Die veelzijdigheid komt mij goed van pas als officemanager bij het HR Ontwikkelhuis. Ik denk graag in mogelijkheden en help je met plezier op weg bij vragen over al onze ontwikkelmogelijkheden. Ook coördineer ik de verhuur van onze locatie het Ontwikkelhuis, dus wanneer je belangstelling hebt in een inspirerende ruimte voor vergadering, meetings of coaching, dan ontvang ik je graag!

mariska@hrontwikkelhuis.nl

06 11856945

Mariska van Bokhorst

 

Izaira Kersten

Als ik mezelf zou moeten omschrijven komen de woorden Intuïtief, krachtig, positief, extravert en persoonlijk   als eerste naar boven drijven. Door mijn achtergrond als actrice ben ik gewend om in de spotlight te staan. Lange tijd heb ik gedacht dat dat mijn plek was. Op het podium.  Naast mijn carrière als actrice ben ik me ook gaan ontwikkelen als trainer en coach.

Als trainer reis ik mee met de ontwikkeling van de deelnemer. Vanuit deze plek kan ik mensen aanmoedigen en begeleiden om ruimte in te nemen, grenzen aan te geven, congruent je verhaal vertellen, en het benoemen van de onderstroom in het contact. Het is pakkend en  indrukwekkend om mee te mogen maken dat mensen de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen en een stap maken in een nieuwe richting. Of inzicht krijgen in wat hun talent is en welk talent ze nog meer in de zon mogen zetten.

Ik ben de driejarige opleiding bij Phoenix gaan volgen om te weten wat mijn bronnen zijn en wat mijn systeem van herkomst voor invloed heeft op mijn manier van begeleiden. Zodat ik door deze bevindingen nog beter kan aansluiten bij de deelnemers in de trainingen.

Voor mij voelt het HR Ontwikkelhuis als thuiskomen. Een plek waar je mag vertragen, mag twijfelen en je kan uiten over wat je lastig vind op het werk. En hoe je dat kan ombuigen naar communicatie met impact, invloed en effectiviteit.

Kiki van den Berg

Fleuranne Boon

Als samenwerkingspartner van het HR Ontwikkelhuis komen stromen van mijn werk samen. Mijn liefde voor HR, de ontwikkeling van professionals en het werken met een team van HR professionals waar van en met elkaar leren centraal staat.

Mijn drive is het combineren van ziel en zakelijkheid. Het onbenoembare zichtbaar maken, verbinden, voelen en verwoorden. Door contact voor contract, eerst verbinding met mijzelf te maken en dan de ontmoeting met de ander aan te gaan breng ik beweging bij individuen en teams.

Vanuit diverse HR Businesspartner rollen, het werken als trainer, (team)coach en facilitator bij organisaties uit uiteenlopende branches heb ik ervaren hoe belangrijk het is jezelf als instrument in te zetten. Hoe je dat doet is opgesloten in je eigen verhaal, je ervaringen, je genen en je lichaam. Iedere keer geniet ik van de reis die professionals maken en de enorme resultaten die zij behalen.

Samen met het HR Ontwikkelhuis ontwerp ik leerlijnen voor HR Businesspartners, werk ik als trainer en facilitator. Ik ben trots samen met het HR Ontwikkelhuis te mogen werken.

Kiki van den Berg

 

Lisette Graafsma

Dochter, zus, echtgenote, moeder van een dochter van 6, vriendin, én in het dagelijks leven HR Business Partner bij de Volksbank NV (moederbedrijf van SNS, Regiobank, BLG en ASN)

Toen in 2006 bij mij de eerste wikkels eraf gingen en ik dus voor het eerst in aanmerking kwam met persoonlijke ont-wikkeling, wist ik niet wat ik meemaakte. Die ervaring deed me op mijn grondvesten schudden en ik was verkocht.

Sindsdien heeft de ambacht van het ontwikkelen van mensen mij niet meer losgelaten.

Vorig jaar heb ik de driejarige opleiding Professionele Communicatie afgerond bij Phoenix in Utrecht. Een cadeau voor mezelf maar ook voor mijn omgeving omdat ik ook merk dat ik deze steeds vaker vanuit mijn rol binnen HR kan inzetten. Dat maakt de rol breder en interessanter, en de toegevoegde waarde groter

Bij het HR Ontwikkelhuis ontmoet ik mijn gelijken. Hier praten we dezelfde taal en voel ik me thuis. Ik vind het dan ook een eer dat ik door mijn inzet als trainer aan het succes van het HR Ontwikkelhuis mag bijdragen.

Kiki van den Berg

Mareska Groen

Ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Mareska Groen en ik werk veel in opdracht van het HR Ontwikkelhuis. Ik werk steeds in opdrachten waar verandering een belangrijke rol speelt. Of het nu gaat om een ontwikkeltraject van professionals of om een reorganisatie, mijn energie stroomt waar iets van A naar B beweegt. Mijn rol is de verandering behapbaar maken, kleine stapjes aanreiken, voorbeelden geven van welke mogelijkheden er zijn en meedenken met diegene die in ’t spel zitten om samen het spel te kunnen spelen.

Mijn achtergrond is bedrijfskundige. Ik heb veel ervaring in het bedrijfsleven opgedaan in zowel management posities als adviseurs posities. Ik kan zelf verschillende rollen aannemen in een verandertraject: ik werk als Interim manager, trainer en als coach. Ik doe dit vanuit mijn eigen bedrijf Greentrees. Mijn hart gaat uit naar zorg instellingen. Zorginstellingen hebben bij mij een warme plek veroverd. Aan de ene kant omdat ik ervaar dat juist hier veel baat is bij verandering en aan de andere kant dat zorg als vakgebied mij heel erg aanspreekt. Ik zie er naar uit om je een keer te ontmoeten bij het HR Ontwikkelhuis.

Kiki van den Berg

Paul de Koning

In de afgelopen jaren heb ik bij diverse bedrijven verschillende HR rollen vervuld en zelf de ontwikkeling doorgemaakt van P&O adviseur tot senior HR Business Partner.

Als HR Business Partner moet je de organisatie waar je voor werkt door en door kennen, weten wat de (strategische) doelstellingen zijn en inzicht hebben in welke externe (markt) omstandigheden van invloed zijn op de toekomst. Als HR Businesspartner vertaal je dit naar toepasbare HR instrumenten die voor iedereen binnen de organisatie bruikbaar zijn. Dit vereist nauwe samenwerking en goede afstemming met directie, (lijn) management, medewerkers en personeelsvertegenwoordiging.
Voor het HR Ontwikkelhuis lever ik een inhoudelijke bijdrage aan de uitvoering van het ontwikkelprogramma. Hiermee zullen HR professionals opgeleid worden tot succesvolle HR Business Partners die in iedere organisatie het verschil kunnen maken.

Kiki van den Berg