Gaat jouw team het verschil maken?

Mensen gedragen zich in teams en organisaties vaak anders dan je op basis van hun individuele voorkeuren en karakters zou verwachten. Ze passen zich van nature aan de teamcultuur aan. Meestal leidt dit tot effectieve vormen van samenwerking, maar het komt ook voor dat de teamdynamiek juist leidt tot ineffectiviteit: wat erin zit, komt er niet uit. Ook op het oog goed samengestelde teams kunnen vast komen te zitten in een patroon dat negatieve gevoelens oproept. Het doorgronden van dit soort patronen is essentieel om het beste uit je team te kunnen halen.

RealDrives laat zien wat ieders voorkeuren zijn, maar ook hoe de individuele teamleden en het team als geheel zich aanpassen aan hun omgeving. Die aanpassing van de mens aan zijn omgeving is volkomen natuurlijk en essentieel voor ons sociale leven. RealDrives is geen persoonlijkheidstest, maar gaat ervan uit dat mensen flexibel zijn. Het geeft antwoordt op de vraag op welke manier individuen of teams zich aanpassen. Mensen zijn immers heel verschillend, met heel uiteenlopende voorkeuren en talenten. Dat betekent ook dat er geen ‘goede’ of ‘slechte’ manieren bestaan waarop individuen of teams zich aanpassen. Iedereen doet dat op de manier die bij hem of haar past.

Wat levert deelname op?

Deelname levert inzicht op in:

 • Persoonlijke drijfveren en die van je team
 • Eigen voorkeursstijl en getoonde stijl
 • Teamvoorkeursstijl en getoonde stijl
 • Effectiviteit van gedragsaanpassing
 • Aandachtspunten voor jezelf en het team om communicatie te verbeteren en de effectiviteit te vergroten

Locatie

RealDrives kan zowel op de eigen locatie gefaciliteerd worden als in onze prachtige inspiratieruimte in Doorn.

Doelgroep

RealDrives is bedoeld voor elk team op ieder niveau. Zowel voor een team met een leidinggevende als een zelfsturend team of een agile werkend team.

Interesse in deze training?

Neem gerust contact op via 088 101 2600 of via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bijlage

  Uw bericht

  Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!