Verhoog je teameffectiviteit met onze Team Transitie Methode

Succesvolle teams maken succesvolle organisaties. Als een team zich ontpopt tot een volwassen en professioneel team waarin men écht zijn of haar verantwoordelijkheid neemt en goed samenwerkt, is ieder teamlid er altijd op gebrand om het beste uit nieuwe situaties te halen. Dit klinkt logisch, maar helaas is hier bij veel teams nog geen sprake van.

Deze teams hebben zowel als groep als individueel veel meer in zijn of haar mars dan ze denken. Deze blinde vlek zorgt voor een situatie waar talenten niet (optimaal) worden benut. Mogelijke gevolgen hiervan zijn dat de besluitvorming stroperig verloopt, men moeilijk terugvalt op elkaar, er vaker over in plaats van met elkaar wordt gesproken en er veel tijd verloren gaat aan irrelevante zaken.

Wij van het HR Ontwikkelhuis zijn ervan overtuigd dat ieder team en individu in het bezit is van meerdere talenten. Wij streven ernaar dat het team gezamenlijke- en individuele talenten herkennen. Als de handen in één worden geslagen tijdens de Team Transitie Methode, is een goed functionerend team waar alle talenten worden benut een realistisch toekomstbeeld.

 

Wat levert deelname op

De Team Transitie Methode is erop gericht om de vaardigheden persoonlijk leiderschap, stijlflexibiliteit, dialoogvaardigheden en het geven en ontvangen van feedback verder te ontwikkelen. Deze vaardigheden stellen alle teamleden in staat om een hulpvraag te stellen en om teamdoelen na te streven. Dit resulteert in een plek waar veel ruimte is voor reflectie en groei. Bewustwording rondom het teamtalent en -ontwikkelpunten is hierdoor mogelijk.

Doelgroep

Team Transitie Methode is bedoeld voor elk team op elk niveau. Het is ook zeer geschikt voor zelfsturende of agile werkende teams.

Locatie en investering

De methode kan zowel op de eigen locatie gefaciliteerd worden als in onze prachtige inspiratieruimte in Doorn.

De kosten voor het gebruik van de methode bedragen € 490,- per team. De kosten voor de facilitator bedragen € 980,- per dagdeel. Kosten zijn exclusief 21% btw, reiskosten en eventuele zaalhuur.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met info@hrontwikkelhuis.nl of 088-1012600.