Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

De HR Businesspartners met wie wij werken behoren tot de allerbesten in hun vak. We zijn daarom altijd geïnteresseerd in bevlogen HR-talenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging om hun tanden in te zetten.

We maken graag kennis met (aanstaande) HR Businesspartners die zichzelf herkennen in de onderstaande omschrijving:

  • Je hebt een ongekende passie voor HR
  • Je denkt en handelt vanuit de business
  • Je beheerst de kunst om je eigen stijl af te stemmen op de context
  • Je leert door te doen en beseft dat fouten maken bij het leerproces hoort.

Lees hieronder ook deze succesverhalen

Michiel Stadhouders

Leren en ontwikkelen is wat mij het meeste inspireert. Hoe krijg je mensen tot leren? Hoe inspireer je collega’s om het beste van zichzelf te laten zien? De afgelopen jaren heb ik mijn liefde voor leren vooral ingezet in de rol van trainer, coach en programmaleider op het gebied van onderwijs. Een uitgebreide bezinning op mijn carrièrewensen leidde er toe dat ik erg graag de overstap wilde maken naar het HR vakgebied. Ik wilde mijn enthousiasme en energie vooral inzetten op het gebied van Learning & Development en het liefst bij een organisatie met een maatschappelijk doel.

Via het HR Ontwikkelhuis ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Ymere. Een woningbouwcorporatie die opereert midden in de samenleving. Bij Ymere mag ik aan de slag met de vraag hoe we Learning & Development binnen Ymere verder kunnen versterken. De uitdaging is om vanuit de organisatie te kijken wat er nodig is op het gebied van leren & ontwikkelen. Een enorm mooie uitdaging, waar ik erg naar uit kijk!

Zonder het HR Ontwikkelhuis was dit zeker niet gelukt. Sonja en Mieke geloofden in mijn profiel en visie en hebben mij het duwtje in de goede richting gegeven! De gesprekken met hen waren erg prettig en beiden hebben mij met raad en daad bijgestaan. Ik ben hen erg dankbaar en het voelt mede daardoor als een hele mooie nieuwe stap!

Adriënne van der Hart

Wat begon als een informeel netwerkgesprek, leverde nog veel meer op dan verwacht, namelijk een nieuwe baan bij Ymere! Ik zocht een baan in het HR vakgebied waar ik mijn kwaliteiten als Partner in Business goed kwijt kan. Een omgeving waar ik het verschil kan en mag maken. Sonja is een vakvrouw die haar sporen in het HR vakgebied heeft verdiend en oog heeft voor de juiste match.

Het concept van het HR Ontwikkelhuis sluit heel goed aan bij de veranderende rol van HR binnen organisaties. De combinatie van het ontwikkelprogramma met de coaching skills van de professionals die werken bij het HR Ontwikkelhuis zijn naar mijn mening de garantie voor succes!