Op 15 januari 2019 gepubliceerd door Sonja Bakker

Met trots stellen wij onze nieuwe collega voor!

Marlinda Zijderveld

Marlinda neemt deel aan het Young Professional Programma en is op korte termijn beschikbaar!

Waarom Marlinda deelneemt aan het ontwikkeltraject binnen het HR Ontwikkelhuis:

Als verandering het loslaten van oude manieren en methodes betekent, begint mijn hart sneller te kloppen. Verandering kan door samen in beweging te komen en hierbij wil ik met aandacht voor de business het beste uit anderen halen. Het HR-vak past bij mij omdat ik met enthousiasme resultaat wil neerzetten, altijd wil weten hoe het nu echt zit en anderen graag meeneem in een andere manier van kijken.

Betrokkenheid en vertrouwen van het HR Ontwikkelhuis geven mij een stevige basis voor ontwikkeling. Ik geloof dat ambities gerealiseerd kunnen worden door te inspireren en kennis te delen binnen een netwerk. De uitdaging om mij verder te ontwikkelen tot volwaardig HR Business partner, wil ik daarom samen met jou aangaan!

06 11506927