Op 8 juni 2017 gepubliceerd door Sonja Bakker

Met trots stellen wij Izaira Kersten voor!

Izaira:

Als ik mezelf zou moeten omschrijven komen de woorden Intuïtief, krachtig, positief, extravert en persoonlijk als eerste naar boven drijven. Door mijn achtergrond als actrice ben ik gewend om in de spotlight te staan. Lange tijd heb ik gedacht dat dat mijn plek was. Op het podium.  Naast mijn carrière als actrice ben ik me ook gaan ontwikkelen als trainer en coach.

Als trainer reis ik mee met de ontwikkeling van de deelnemer. Vanuit deze plek kan ik mensen aanmoedigen en begeleiden om ruimte in te nemen, grenzen aan te geven, congruent je verhaal vertellen, en het benoemen van de onderstroom in het contact. Het is pakkend en  indrukwekkend om mee te mogen maken dat mensen de moed hebben om zich kwetsbaar op te stellen en een stap maken in een nieuwe richting. Of inzicht krijgen in wat hun talent is en welk talent ze nog meer in de zon mogen zetten.

Ik ben de driejarige opleiding bij Phoenix gaan volgen om te weten wat mijn bronnen zijn en wat mijn systeem van herkomst voor invloed heeft op mijn manier van begeleiden. Zodat ik door deze bevindingen nog beter kan aansluiten bij de deelnemers in de trainingen.

Voor mij voelt het HR Ontwikkelhuis als thuiskomen. Een plek waar je mag vertragen, mag twijfelen en je kan uiten over wat je lastig vind op het werk. En hoe je dat kan ombuigen naar communicatie met impact, invloed en effectiviteit.