Heb je een inspirerende ontmoetingsruimte nodig in het midden van het land? Het HR Ontwikkelhuis, gelegen in het bosrijke Doorn, beschikt over een ruimte die geschikt is voor:

  • Heidagen en brainstormsessies
  • Vergaderingen
  • Presentaties en voorlichtingsbijeenkomsten
  • Coaching, workshops en training
  • Intervisie- en supervisiebijeenkomsten

Eerste etage (grote zaal en kleine ruimtes):

Eerste etage

Tot max. 20 personen.

De eerste etage bestaat uit een grote ruimte en twee kleinere ruimtes.

De grote ruimte is 75 m2 groot, licht en heeft tegelijkertijd een warme, prettige uitstraling. De centraal opgestelde vergadertafels bieden plaats aan circa 14 personen, in theateropstelling aan circa 20 personen. Verder is de ruimte uitgerust met een comfortabele bank en zitjes, een beamer, flipover en WiFi. De twee lichte, kleinere ruimtes beschikken over een vergadertafel en comfortabele stoelen. Deze ruimtes zijn ideaal voor coachingsgesprekken of als break-out ruimte naast de grote ruimte.

Prijzen en faciliteiten

De eerste etage is per halve en hele dag te boeken.

Eerste etage:

1 dagdeel:            €200,- ex BTW
Hele dag:             €350,- ex BTW
Inbegrepen:        Beamer, een flipover en WiFi.

 

 

 

 

 

Arrangementen

Prijzen volledige verzorging: 

Hele dag:              €48,75 ex BTW per persoon.

De volledige verzorging biedt onbeperkt Nespresso koffie, thee, frisdrank, sappen, vers fruit en lekkernijen. De lunch bestaat uit vers gemaakte soep, broodjes en salade. De broodjes zijn rijkelijk belegd, bijvoorbeeld met Utrechts Roem (oude kaas) met rucola, tomaat, Doesburgse mosterd en parmaham. De salade is bijvoorbeeld van geroosterde groenten, rucola en verse kruiden. Gedurende de dag zorgt onze gastvrouw dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Prijzen per dagdeel, exclusief lunch:

1 dagdeel:            €19,- ex BTW per persoon

Bereikbaarheid en parkeren

Het HR Ontwikkelhuis is vanuit het hele land uitstekend te bereiken. Vanaf de afslag Maarn op de A12 ben je binnen 10 minuten bij ons pand. Geniet onderweg vooral even van de door weelderige bomen omzoomde weg.

Er is ruime parkeergelegenheid in de wijk en op het naastgelegen parkeerterrein (1 minuut wandelen). Op het parkeerterrein parkeer je 5 uur gratis bij gebruik van een parkeerschijf. Toets voor de routeplanner naar het parkeerterrein Langbroekerweg 13 in.

Klik hier voor de routebeschrijving.