Coaching

Heb je een persoonlijke of specifieke ontwikkelvraag? De coaches van het HR Ontwikkelhuis helpen je graag. Van het vinden van antwoorden op vragen tot het zien en benutten van je mogelijkheden. Van bewust keuzes maken tot richting geven aan je werk als HR Businesspartner.

Wat levert coaching je op?

Je leert jezelf kennen waardoor je vanuit eigenheid communiceert en functioneert. Kortom, je wordt je eigen stuurman: vanuit innerlijke kracht, rust en vertrouwen weet je met allerlei situaties om te gaan.

Voorbeelden van thema’s waarover je kunt sparren met je coach

  • Hoe word ik meer zichtbaar binnen de organisatie?
  • Hoe vergroot ik mijn impact binnen het MT?
  • Hoe ga ik om met een conflictsituatie?
  • Hoe kan ik mijn invloed via communicatie vergroten?
  • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en assertiviteit?
  • Hoe ga ik om met stress?

Hoe werkt het?

In een vrijblijvend, eerste gesprek leren jij en je coach elkaar nader kennen. Jullie onderzoeken of er een klik is en bespreken je leervraag en -doelen. Vervolgens ga je gericht aan het werk: je brengt thema’s, situaties of onderwerpen in die je wilt aanpakken en je reflecteert op je eigen handelen in de praktijk.

Je coach luistert, spiegelt en faciliteert je in het ontdekken en bewandelen van je pad.

Gemiddeld werk je via een 5-tal gesprekken van anderhalf uur samen met je coach aan het bereiken van je ontwikkeldoel(en).

Over je coach

Je coach is een deskundige gesprekspartner, gedegen geschoold in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Niet alleen beschikt hij of zij over een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kent deze als geen ander de rol van HR Businesspartner. Je coach zorgt voor een veilige setting waarin je je open en kwetsbaar kunt opstellen.

Wat neem je zelf mee naar coaching?

  • Je neemt verantwoordelijkheid: je maakt keuzes en neemt beslissingen, je komt op voor je belangen en je kijkt in de spiegel.
  • Je bent nieuwsgierig: je overdenkt jouw toekomst en hoe je huidig handelen daaraan bijdraagt, je bezint je op je waarden en kernkwaliteiten en gaat op zoek naar kansen en mogelijkheden.
  • Je groeit: je gaat nieuwe uitdagingen aan en overwint obstakels, je lost problemen op en je zet inzichten om in nieuwe vaardigheden

Interesse gewekt? Vraag onze brochure aan!