Masterclass Verandermanagement – 3 juni 2020
Expert: Wendy Tasseron

Jouw rol pakken als HR Businesspartner in een veranderende omgeving vraagt om expertise van de beste experts.
Daarom organiseert het HR Ontwikkelhuis een leergang waarin professionals werken aan hun HR vakmanschap.
Je kunt de hele leergang volgen waarin je een jaar werkt in een leergroep of je separaat inschrijven voor de masterclasses. Voor meer informatie over de volledige leergang klik hier.

HROntwikkelhuis_byMashaBakker-5492 kopie

Wendy Tasseron verzorgt de masterclass Verandermanagement.

Heeft jouw bedrijf de optimale inrichting om haar doelen te behalen en heb je behoefte aan praktische handvatten om organisatieprocessen te optimaliseren?  Met het 8-stappen model van organisatie-inrichting geven we jou dit handvat.

In de masterclass verandermanagement krijg je inzicht in het proces van organisatie-inrichting. We leggen in deze masterclass de nadruk op de meer technische, blauwe kant van het proces van organisatie inrichting. Vanuit een 8 stappen model verkennen we de verschillende perspectieven. Het model geeft een concreet kader om organisaties te bestuderen en te bepalen of een bedrijf optimaal georganiseerd is om de business doelen te realiseren.

De betrokkenheid van de HR-afdeling bij verandering binnen de organisatie is een gegeven. De verandering moet ervoor zorgen dat de organisatiedoelstellingen worden behaald. Om deze doelstellingen te realiseren, zijn de juiste medewerkers onmisbaar. HR bekleedt daarom een grote rol in tijden van verandering.

Deze masterclass biedt HR Professionals een praktische werkwijze wat er moet gebeuren om de organisatie te ontwikkelen naar een optimale inrichting.  Je doet ervaring op om het model in praktijk toe te passen met gegeven praktische voorbeelden. Een groot deel van de tijd ga je in subgroepen het model direct toepassen aan de hand van een casus. Na afloop heb jij de tools om zelf aan de slag te gaan om jouw organisatie nog beter te maken.

Even voorstellen… Wendy Tasseron.                                     

“Creëren van een context voor samenwerken en ontwikkeling om ambities en doelen te realiseren!”

Wendy is een ervaren HR & Change Manager dichtbij en denkend vanuit de business. Vanuit haar rol in diverse organisaties heeft ze een leidende rol in impactvolle transities van organisaties zowel op de harde als de zachte kant van organisatie- ontwikkeling. Ze heeft onder meer gewerkt met ProRail, Centraal Beheer, Avero, Interpolis, KPMG en het Nederlands Film Festival.

Ze is gericht op synergie, organisatiebelang en werkt vanuit een breed bedrijfseconomisch perspectief. Ook is ze actief als (Executive) coach, begeleid intervisie en draagt bij aan de professionalisering van HR teams.

Investering Masterclass:

€ 300,- exclusief BTW

Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie op 088 1012600 of laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.