Op 31 oktober 2018 gepubliceerd door Sonja Bakker

Heb jij de ambitie om volgend jaar het HR-talent van het jaar te worden en door te groeien naar HR Business Partner? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het HR Ontwikkelhuis biedt een uniek programma waar je intensief werkt aan je ontwikkeling door werkervaring op te doen bij ons en een van onze opdrachtgevers. Daarnaast werk je door middel van trainingen en coaching aan je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en in korte tijd veel te leren en te groeien in je ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar HR Professionals die gewoon doen! Die energiek, daadkrachtig, nieuwsgierig en vernieuwend zijn en vanuit daar het verschil willen maken. Die de ambitie hebben om bij het HR Ontwikkelhuis en onze opdrachtgevers echt onderscheidend te zijn als HR Businesspartner.

Dit vraagt de bereidheid om te investeren in jezelf, de wil om je bewustzijn te vergroten, resultaatgerichtheid en het vermogen om verbindingen te kunnen leggen. De HR Professional die wij zoeken heeft een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR, Organisatie, Bedrijfskunde, Rechten of Economie en maximaal 3 jaar werkervaring.

Het HR Ontwikkelhuis biedt jou:

  • Een dienstverband bij het HR Ontwikkelhuis met een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Persoonlijke én professionele ontwikkeling;
  • Werkervaring bij toporganisaties;
  • Een inspirerende omgeving;

Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met Sonja.
sonja@hrontwikkelhuis.nl / 088-1012600